Om oss

image00141

Vi sätter alltid kunden i fokus

Vi lämnar en helhetslösning som passar just er och ert tak. Vi på Takproffsen tar totalansvar och utför BAS-P och BAS-U för kundens säkerhet.

Vi sätter alltid dig som kund i fokus så du ska känna dig trygg och säker. Du ska alltid veta vad du får av oss på Takproffsen. Våra representanter som kommer ut och besöker er är väl kunniga inom både tvätt/målning och takbyte och kan direkt svara på vad som är bäst för just ert tak.

Taket är husets skydd mot vädrets makter. Det skyddar ditt hus från nederbörd år efter år. Därför är det viktigt att ditt tak underhålls ordentligt.

Påväxter som mossa, alger och lav på taket påverkar inte bara husets utseende, utan även dess skick och värde.

Med Takproffsen Komplett Service dubblerar du enkelt takets livslängd och säkrar husets skick. Det enda du behöver göra är att kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert.

Du får en offert efter besiktningen och tillsammans med Takproffsens takexperter går ni igenom offerten och kan då få svar på alla frågor.

Vi tänker på miljön!

Vi på Takproffsen jobbar dagligen med att bidra till att förbättra miljön och är därför ett gemensamt mål. Med tanke på det stora behovet kanske det är dags att fråga sig själv vad kan vi göra för att bidra och kan små handlingar leda till stora förändringar.
Att återanvända innebär även att man skapar nya saker med det som redan finns.

Vårt uppdrag på Takproffsen är att jobba mot ett långsiktigt mål och att våra generationer ska få en bra framtid. Därför återvinner vi allt gammalt material som rivs vid Takbyte och vi behandlar, tvättar och målar tak som ej behöver bytas i onödan. Vår vision är att vi ska bidra till en bättre miljö.

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Rulla till toppen