Tjänster

Som vårt namn antyder så är det tak som vi uteslutet arbetar med. Vare sig det kommer till själva bytet eller om man ska endast tvätta taket.Nedan kan du ta del av de specifika tjänsterna mer i detalj.

Taktvätt

Tvättningen utförs med en speciellt anpassad högtrycktvätt, där endast vatten används. Under denna process spolas all mossa och lavar ner i hängrännnan.
Vi arbetar med flertal takpannor och olika taktyper. Låt oss se till att du förebygger skador på ditt tak genom att tvätta det.

Pris från 4990 :-

Skicka oss ett mail så återkommer vi med ett pris för just ditt tak.

Ta kontakt

Målning / Försegling

Dags att försegla taket och ge det ett full gott skydd igen. Det görs i två steg för bästa skydd. Vi målar även upp några reservannor som du kan ha att byta ut med i framtiden.
Färgen som används är miljövänlig. Här har ni som kund möjlighet att byta färg på ert tak.

Pris från 7990 :-

Skicka oss ett mail så återkommer vi med ett pris för just ditt tak.

Ta kontakt

Takbyte

Vissa tak har gjort sitt och då är det klokast och mest rätt att förse huset med nytt. Skulle det visa sig att underlaget och pannorna skulle vara så pass dåliga så är det takbyte som gäller.
Vid byte så rivs det gamla taket av och man lägger på en ny underlagspapp samt ny läkt och nya pannor. Vid takbyte byts även takavvattning och plåthuvar.
Pris från 74.990 :-

Skicka oss ett mail så återkommer vi med ett pris för just ditt tak.

Ta kontakt
Behöver ni hjälp med taket?

Du kan antingen ringa eller mejla oss för hjälp. Vi försöker svara så snart vi kan.

Mejla oss info@takproffsen.com